Sauvo

Olen toiminut Sauvon kunnanhallituksen puheenjohtajana vuodesta 2017. Pyrin yhteistyössä muiden valtuutettujen kanssa ajamaan kunnanhallituksessa vaaleissa lupaamiani asioita:

Haluan

  • Varmistaa, että sauvolaisille on tarjolla laadukasta opetusta ja sivistyspalveluita kaiken ikäisille: yläkoulu säilyy Sauvossa ja kaikille halukkaille on tarjolla varhaiskasvatusta, kirjaston palvelut säilyvät maksuttomina ja kirjastoa kehitetään edelleen monipuolisena kulttuuritalona ja kuntalaisten kohtaamispaikkana
  • Kehittää kunnan markkinointia ja elinkeinoja hyvässä yhteistyössä yrittäjien ja yhdistystoimijoiden kanssa. Kunnan houkuttelevuutta lisätään myös kirkonkylän ja sisääntuloväylien ulkonäköön panostamalla. Yrittäminen ja etätyö mahdollistetaan hyvillä tie- ja tietoliikenneyhteyksillä.
  • Säilyttää Sauvon luonnonkauniina ja rauhallisen maalaiskuntana, jossa ympäristöstä pidetään huolta. Jätehuoltoon ja kierrättämiseen kannustetaan koulutuksin ja tietoiskuin. Kunnan tulee hankinnoissaan mahdollisuuksien mukaan tukea paikallista osaamista ja edistää ympäristön hyvinvointia. Hankintaohjeissa on kiellettävä ostot yrityksiltä, jotka eivät maksa veroja Suomeen.
  • Tuoda kuntaan uutta yhdessätekemisen meininkiä ja avoimempaa keskustelua: Kunta viestii aktiivisesti tekemisestään ja lautakuntien on järjestettävä vähintään yksi kuntalaiskuuleminen tai muu vuorovaikutteinen tilaisuus kauden aikana